27.1.12

Karlı Günün Konuğu Dağların Uğuru

İstanbul da karlı bir gece ve sabah geçirdik. Aslında biz bu hallere dağlardan alışık olsak ta kendi konfor alanımıza kar gelince nedense bir panik oluyoruz . Bu karlı günde esprileriyle içimizi ısıtan Uğur’u konuk etmek istedim. Uğur, babasının kalp ameliyatı nedeniyle bu haftayı epey zorlu geçirdi. Ona geçmiş olsun dileklerimi bir de buradan göndermek istedim. Büyüklerin ,küçüklerin her birine önce sağlık dileyerek başlıyoruz.

Uğur hobi anlamında spora çok gönül vermiş, özellikle extrem dallarda limitlerini zorlayarak başarma azmi olan çok sevdiğimiz bir dostumuz. Tarz olarak bu sene nişanlısı Leyla ile dağlarda küçüklerdenJalışık olduğumuz tulumlara merak saldılar. Tulumlarına değişik yorumlar geldi . İsterseniz birde siz yorumlayın.  Aşağıdaki boşlukları doldurarak yorumlarınızı facebookta durumunuza yazın, bakalım neler çıkacak...

Uğur’un tulumu ..................benziyor .
Uğur’un goggle...................gibi.

İşte dağların limitlerini zorlayan rideri Uğur ... 







































Renk cümbüşü ve geometriden uzak bir kombin yapan Uğurun tarzını beğendim. Ancak ben daha bol ve büyük beden bir tulumu tercih ederdim. Kapşonu her zaman çok sevmişimdir.


Goggle’a  bayıldım.Bronze-red chrome lens mükemmel durmuş. Bere ve goggle uyumu da 10 üzerinde 10. Ancak siz siz olun lütfen kasksız kaymayın.










Grenade eldivenlerde zevkinize göre renk ve grafik alternatifleri mevcut. Neopren kumaşlardan yapılan bu tarz eldivenleri sezonun güneşli havalarında tercih etmenizi öneririm, çünkü çok ciddi soğuklarda su geçirebiliyor.  






Bu renk botlara her erkek kolay kolay cesaret edemez sizce de öyle değil mi? Biz kızların bayıldığı pembe nedense erkeklere de cazip gelmeye başladı ve bence çok da yakışıyor.









Ooo yeah Uğur.. Göster marifetlerini.
Uğur snowboarduna bir kaç markanın stickerını yapıştırmış .Ben şahsen stickerları ayrı bir seviyorum. Bu nedenle konuya başka bir postta detaylı değineceğim.









Bu haftayı güzel bir heyecanla kapatıyorum. Pazar Günü Kartalkaya da
görüşürüz .... İyi tatiller













Bere: The House
Goggles:Electric EG2 Freakout
Maske : Wrong Gear
Tulum:Airblaster
Eldiven :Grenade
Bot: Burton Ozone
Board :Burton X8
Bağlama: Burton Cartel

6 yorum:

  1. aa manken olmuş bu çocuk iyice :)

    YanıtlaSil
  2. Uğur’un tulumu aynı bnm eşsiz muhteşem güzellikdeki tulumuma benziyor. :D

    Uğur’un goggle aynı bnm hayal ettiğim goggle gibi.(o goggle bnm olmanı nihahahaha)

    YanıtlaSil
  3. lelaa goggle işi kolay ayarlarızz

    YanıtlaSil
  4. tulum proleter sınıf dayanışmasının güzel bir örneği.
    goggles ile grenadelere dicek söz yok.

    YanıtlaSil
  5. pazar güzel olucak :D

    YanıtlaSil
  6. Tulum fikri bana cok cazip geldi, kar girme riski sıfır . Cok zevkli secimler yapmış , bolluğu da ayarında geldi bana 10 üzerinden 10 da benden. Bir de leylayi bekliyoruz..

    YanıtlaSil