31.1.12

Erkeklerle Kapışan Leopar Zeynep


Zeynep’i sıcak bir günde Ilgaz'la Gölkay'da koştururken tanıdım.  O gün Zeynep wakeboard da çıkış denemesi yapıyordu. Kayanlar bilir 3 gün 5 gün çıkamayanlar vardır , Zeynep çok kısa bir süre sonra Hipnotics’e gittiğimizde kickera giriyordu. Bence bu başlığı fazlasıyla hak ediyor.
Gelelim Leoparına :) Bir yeni monttur gidiyordu ki  bu hafta leoparlı montuyla görüntüsünü nihayet alabildik.

Günlük yaşamında da kendine has tarzı olan Zeynep’in dağ için yaptığı kombini bakalım beğenecek misiniz?
  


Kapşon kısmının iç kısmı leopar desenli bu montun tarzı oldukça farklı. Bu senenin modasına da son derece uygun. Rengi yıkılıyor. Zeynep’i dağda siste bile görmemek imkansız.

 

Ben Zeynep’i daha farklı bir bereyle hayal ediyorum , şöyle renklisinden uzun ve ponponlu. Goggle benim uzun yıllar favorimdi hala beğenirim.


Eldivenlerin içi siyah dışı ise kırmızı beyaz, kombinde monttan sonraki en renkli bölüm eldivenler diyebiliriz.





  

Bol kesim pantolonu ve leopar :) montunun uyumunu ben çok beğendim. Düz siyah pantolonları sanıyorum ki bir çok yayınımda göreceğiz, bu sene tercih eden çok.













Zeynep pantolonuyla uyumlu siyah bir bot tercih etmiş. Aldığım duyumlara göre yakın zamanda yenileyecek. Her ne kadar sert botları önerseler de bence konfor çok çok önemli.













İstanbul buzul çağını yaşıyormuş. Ben bu çağı çok sevdim . Tarçınlı sütümü yudumlayarak sizi uğurluyorum. Bol karlı haftalar dilerim.

Bere: LC Waikiki
Goggle:Oakley Wisdom
Mont:Levac Ride
Pantolon : Rossignol
Eldiven :Etirel
Bot: Burton
Board :Bataleon
Bağlama: Burton Cartel



11 yorum:

  1. ben arkadaşı tanımıyorum lakin montunu Kutay ın üzerinde gördüm gerçekten dikkat çekici ve göz alıcıydı...Kendi üstünde aynı beklentiyi verirmi bilmiyorum :)
    Zeynepi yaptığı seçimden dolayı kutluyorum...
    Yusuf ZEYTUN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mersiiii ben de daha güzel durduğu tartışılmaz zaten :))))

      Sil
  2. Leopar parçasını rampa başında oturduğu hüzünlü zamanlardan bilirimki üst baş dökülüyordu. Evsiz felan herhal rampada yaşıyor diye düşünmüştüm. Şimdi ise direk yıkılıyorrrrr ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahha o gunlerı ben de hatırlıyorum sımdı leopar ıle rampaların ustasıyım :P

      Sil
  3. Karlı istanbulda bu kombinler daha da ilgi çekiyor . Ben de gidip kendime sahlep yapmadan yorum yazayım dedim. Ama önce bir düzeltme o leopar baskı degil , tam net göremesinde zebra veya kaplan olabilir.. Ama turuncu mont ve senenin animal print trendini yakaladığı bir gercek basarılarının devamını dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selamlar zebra deseni olarak ta geçiyor ancak aynı zamanda leopar deseni olarak ta hatta linkten bakabilirsin :)))

      http://www.google.com.tr/imgres?q=siyah+beyaz+leopar&um=1&hl=tr&sa=N&biw=1024&bih=611&tbm=isch&tbnid=CR_e5bHUdPQT2M:&imgrefurl=http://www.bakterim.net/a/99234-vahsi-hayvan-resimleri-hayvan-fotograflari-vahsi-tabiattan-yansimalar-2-a-2.html&docid=4Jeh7OMvJQyGWM&imgurl=http://img25.imageshack.us/img25/2143/perij.jpg&w=800&h=600&ei=QEsoT7DQDI36sgbaq9GtAQ&zoom=1&iact=rc&dur=263&sig=102150399528935793073&page=2&tbnh=131&tbnw=175&start=16&ndsp=24&ved=1t:429,r:19,s:16&tx=137&ty=72

      Teşekkürler...

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben montunu hem renk hem tarz olarak çok beğendim . hatta o kadar çok beğendim ki fransaya götüreceğim :D kız zaten güzel ne giyse üstünde güzel gözüküyor lanet :P

      Sil
    2. ayyyyy leylaaaaa <3 canımmmsın mont senin ne zaman istersen ben gelemiyorum mont gelsin beni tag lersiniz resimlerin atasına check inlerde falan :D

      Sil
  5. zeynep baya beğenildin vallahi yeni kombinler bekliyoruz senden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oley oleyyy daha kombinlerim var pınar turuncu pantolonla renkli montum var :)))))

      Sil