8.2.12

Ilgaz’ın Liilası

Neden Ilgaz’ın Liilası biliyor musunuz ? Ilgaz anne babadan sonra ilk isim olarak Leyla dedi ve mükafat olarak hemen bir eldiven kaptıJ Uğur vasıtasıyla tanıdığımız Leyla’yı ailecek çok severiz. Boynuz kulağı geçti anlayacağınız J

Leyla diğer snowboard yapan kızların arasından cesaret, beceri , snowboard tutkusuyla hemen sıyrılır, kendine has stilini beğenmemek mümkün değil.

Gelelim kombine.Önceki yazılarımda yer alan Uğur’un tulumundan sonra Leyla da tulumu seçenlerden.  Tulumun bolluğu ve rengi bence çok başarılı.





















Diğer yazılarımda sıklıkla karşımıza çıkan  goggleların bu sezon trend olduğunu söyleyebilirim. Bere olarak Leyla rengine bayıldığım moru tercih etmiş. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum bu bere Örümcenk de vardı hatta sanıyorum onun kiJ












Eldivenleri bir yerden hatırlıyor musunuz? Örimcenkiyle bire bir aynı biz buna pişti diyoruzJ  Ama rengi tuluma çok yakışmış, fosforu bu kombinle daha da öne çıkmış.












Leyla telefonu ve birkaç malzemesini koymak için bu aksesuar çantayı kullanmış.Telefon yada müzik dinlemek için çok kullanışlı.












Düz siyah botları çok sade , sanıyorum hem konfor hem tarz olarak Leyla yeni arayışta. (aramızda kalsın erkek botu )












Leyla snowboarduna tek ayağının kaymaması için stomp pad yapıştırmış.Görüntü olarak da güzel durmuş. 




Ve nişanlı çiftimiz Leyla ve Uğur. Hayırlısıyla bu sezon evlendirip kendimize yeni bir ev kapısı yaratacağız onları şimdiden tebrik ediyorum.
















Bere: Capita
Goggle: Electric
Tulum: Airblaster
Eldiven:Celtek
Bot: Burton
Board :Burton Lux
Bağlama: Burton
Aksesuar Çanta: Billabong



4 yorum:

  1. bere efsane ben de talibiyimmmmmmmmm =)

    YanıtlaSil
  2. zor zeynepcim alanın elinde kalıyor

    YanıtlaSil
  3. O bereyi ünlü reklam yıldızlarına veriyorlar öle kolay değil kapması :P

    YanıtlaSil
  4. tamam bende ünlüyüm bere bnm olsun :D bana daha çok yakıştı :D:D pınoş öpüyorum senı .inşallah haftasonu görüşebiliriz bu işlerden sıyrılabilirsem biraz :(

    YanıtlaSil