27.2.12

Toruk Macto Bora

Bugünkü konuğum espirili anlayışı, arkadaşlığı ve sporseverliği ile ün salmış Bora. Arkadaşımız aynı zamanda extreme spor dünyasının en güzel markalarını Türkiye’ye getiren Olgarlar (SPX ) çalışanı.  Bora zamanında talihsiz bir kazayla snowboard yaparken omzunu kırmış, şimdilerde daha temkinli kayıyor. Siz siz olun sağlığınız için gereken tüm önlemleri alın.

Ohh Yeah BoraJ Bakalım kombininden sonra camia da neler duyacaksın ?

Genel görünüm siyah beyaz ağırlıklı ve sade. Montun tarzı,pantolonla uyumuda bence son decere başarılı.


























Fotoğrafı çekerkende söylemiştim bandanaya bayıldım , farklı aksesuar kullanan arkadaşları tebrik etmek lazım, renk katıyorlar . Goggle zaten 10 numara.

















Bora snowboarduna yapıştırdığı stickerları gösterirken ne kadar da mutlu.


























Pantlonunu çok beğendim sade botlarıyla da son derece uyumlu.


















Blogumda yer vermeden edemeyeceğim. Erciyesde talihsiz bir kaza geçeren arkadaşımız Enes  Günel beni son derece etkiledi. Ağabeyi Volkan dan aldığımız güzel haberlerle Enes’in moralinin iyi olduğunu, hayati tehlikesinin olmadığını biliyoruz. Tüm ailesine , dostlarına sevdiklerine çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Umuyorumki bir an önce sağlığına tamamen kavuşur.  Eğer okuma fırsatın olursa Enes bilki burada seni tanıyan tanımayan bir çok kişi dualarınla yanında.

İyi haftalar


Bandana:Merrell
Goggle: Oakley
Mont:Burton
Pantolon:Burton
Bot: Burton
Board: Custom
Bağlama:Burton Triad

21.2.12

Mert Öztiryaki: “Dağda Benden Renklisi Yok”

Baharı anımsatan havalarda olduğumuz bu günlerde haftayı böyle renkli bir kombinle açayım istedim. Benim gibi çiçekleri, renkleri, güneşi seven kişilerin bu kombinle içinin açılacağını düşünüyorum.


Mertin kombininde nereye baksanız farklı renk görebilirsiniz. Anlaşılan dağda benden renklisi yok gibi bir iddiası var J Günlük hayatında bu kadar renkli midir bilemiyorum ama bu tarz giyinen  kişilerin karakterlerinin de renkli olduğu gibi bir düşüncem var. Böyle bir arkadaşınız mutlaka olmalı .

































 Logosunu ve yandan görünüşünü çok beğendim bu senenin favorilerinden bir goggle.


Hernekadar pantolonla çok uyumlu bulmasam da kumaş görünümlü olması hoşluk katan bir mont.






















Rengiyle, tarzıyla göz alan pantolon.




















Ve bu kombinde bayıldığım botlar. Bence Mert bot seçimiyle turnayı gözünden vurmuş.


Dağlarda havalar, kar her şey çok güzel, hafta sonuna şimdiden oteller dolmuş. Gidecekler varsa hızlı davranması tavsiye olunur.

Herkese iyi haftalar


Bere: Volcom
Goggle: Electric
Boyunluk:Volcom
Eldiven: Oakley
Mont:Volcom
Pantolon:Volcom
Bot: Thirty-two
Board: Lib tech
Bağlama:GNU

16.2.12

Pembe Gönlüm Sende Gonca


İlk defa blogumda bir kayakçı yayınlıyor olmanın heyecanı içerisindeyim.  Kayaktan snowboarda dönmeyi ikna edemediğimiz arkadaşımız belli ki bu işe çok gönül vermiş.

Gonca evinde verdiği kahvaltılarla ünlü, güler yüzlü, pozitif, kıpır kıpır  bir kişilik. Söylemeden edemeyeceğim aynı zamanda bir hayvansever , sempatiniz daha da arttıysa artık Goncanın kombinine geçebiliriz.

Kombininde ilk bakışta pembeler göze çarpıyor , erkeklerin pembe giymeye ne kadar özendiğini söylememe gerek yok sanırım . Bence tercih eden beylerimize pembe gömlekler , tshirtler çok  yakışıyor.


























Ben Goncanın kask, gözlük, mont üçlemesini çok beğendim.



















Pantolonda sadeliği seçen Gonca eldivende puantiyelerine bayıldığım ve kombinine yakıştırdığım bir tercih yapmış.


Ve kayak ayakkabılarımız , sanıyorum ki yürürken snowboard ayakkabıları kadar rahat değiller ama bağlayıp çıkartmaları daha kolay olsa gerek.



















Yarın için Türkiye genelinde kar alarmı veriliyor , iyi mi kötü mü bilemedim J Ama ulaşıma dikkat etmekte fayda var.

Şimdiden herkese iyi haftasonları... 


Kask: Poc
Goggle: Shred
Mont:Maier
Pantolon:Maier
Eldiven:Roxy
Bot: Atomic
Kayak :Blizzard



13.2.12

Freestyle Ali

Bu haftaki konuğumuz bizi Torium Snowpark ile tanıştıran arkadaşımız Ali.  Torium snowparka hala gitmediyseniz şiddetle tavsiye edilir , sis , tipi gibi tehditler olmadan box çalışabileceğiniz , çocuğunuzu kayak, snowboard yada kızakla tanıştırabileceğiniz bir mekan. İçerideki suni kar gerçeğini aratmıyor.

Yapılan araştırmalara göre biriyle tanıştığınızda, izlenimin % 93′ü görünüş, beden dili gibi sözlü olmayan veriler üzerine kurulur.  Dağlarda freestyle tarzıyla ün salan Ali bizi kırmadı ve sizler için en güzel pozlarını verdi J  Bakalım Ali için izlenimleriniz nasıl olacak?

Ali de ilk göze çarpan neon renkler. Bu yaza damgasını birbirinden güzel ve cesaret isteyen neon renkler damgasını vuracak. Ali sanırım birinden tüyoyu almış.



Berenin rengini, kombinle çok uyuşturamasam da modelini beğendim.

































Boynunuza ekstra bir şey takmak istemiyorsanız yakası bu tarz olan montlar tercih edebilirsiniz. Ali fermuarı açık bırakarak geniş yaka olarak kullanmayı tercih etmiş. 

























Pantalon kesimi ve modeli, neon rengiyle oldukça iddialı. Ali güzel taşımış ya sizce? 
 

Benimde severek kullandığımız markanın botları. Siyah asil bir renk, botlarda da güzel durduğunu düşünüyorum.




Yarın sevgililer günü. Siz siz olun sadece yarına özel değil sevdiğinize her zaman sımsıkı sarılmayı ve sevdiğinizi söylemeyi ihmal etmeyin.

Herkese iyi haftalar

Bere: DC
Goggle: Electric
Mont:DC
Pantolon:DC
Eldiven:Level
Bot: Thirty two
Board :Lib tech
Bağlama: Lib tech





8.2.12

Ilgaz’ın Liilası

Neden Ilgaz’ın Liilası biliyor musunuz ? Ilgaz anne babadan sonra ilk isim olarak Leyla dedi ve mükafat olarak hemen bir eldiven kaptıJ Uğur vasıtasıyla tanıdığımız Leyla’yı ailecek çok severiz. Boynuz kulağı geçti anlayacağınız J

Leyla diğer snowboard yapan kızların arasından cesaret, beceri , snowboard tutkusuyla hemen sıyrılır, kendine has stilini beğenmemek mümkün değil.

Gelelim kombine.Önceki yazılarımda yer alan Uğur’un tulumundan sonra Leyla da tulumu seçenlerden.  Tulumun bolluğu ve rengi bence çok başarılı.





















Diğer yazılarımda sıklıkla karşımıza çıkan  goggleların bu sezon trend olduğunu söyleyebilirim. Bere olarak Leyla rengine bayıldığım moru tercih etmiş. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum bu bere Örümcenk de vardı hatta sanıyorum onun kiJ












Eldivenleri bir yerden hatırlıyor musunuz? Örimcenkiyle bire bir aynı biz buna pişti diyoruzJ  Ama rengi tuluma çok yakışmış, fosforu bu kombinle daha da öne çıkmış.












Leyla telefonu ve birkaç malzemesini koymak için bu aksesuar çantayı kullanmış.Telefon yada müzik dinlemek için çok kullanışlı.












Düz siyah botları çok sade , sanıyorum hem konfor hem tarz olarak Leyla yeni arayışta. (aramızda kalsın erkek botu )












Leyla snowboarduna tek ayağının kaymaması için stomp pad yapıştırmış.Görüntü olarak da güzel durmuş. 




Ve nişanlı çiftimiz Leyla ve Uğur. Hayırlısıyla bu sezon evlendirip kendimize yeni bir ev kapısı yaratacağız onları şimdiden tebrik ediyorum.
















Bere: Capita
Goggle: Electric
Tulum: Airblaster
Eldiven:Celtek
Bot: Burton
Board :Burton Lux
Bağlama: Burton
Aksesuar Çanta: Billabong



6.2.12

Gönülleri Fetheden Burak

Geçen hafta İstanbul ciddi karlı günler geçirdi. İstanbullular karlara doydu, dağa gitmiş kadar oldu. Hafta sonu ise İstanbul da hava bahardan kalma günler gibiydi. Bende hafta açılışını güneşli bir günde yaptığımız çekimle açmak istedim. Sıcakkanlı arkadaşımız Burak kızların gönlünü fethettiği gibi yaptığı kombinle bakalım sizin gönlünüzü fethedebilecek mi?

İki tezat renk olan mavi yeşili ben uyum olarak çok severim. Burak bugün Uludağdaymış aman nazarımız değmesin J






















Elektrik gözlükleriyle softshelli son derece uyumlu. Mavinin güzel bir tonunu yakalayarak Burak benden geçer not aldıJ Montu biraz daha uzun olsa  sizce de daha tarz olmaz mı?





















Pantolon bol kesim ve rengiyle ben buradayım dedirten cinsten . Kullanışlı cebinide Burak hemen doldurmuş. Cebindeki buradan çok net belli olmuyor ama volcom logosunu seçebiliyorum. Burak eldivenlerini cebine koymuş.Merak edenler için eldivenleri beyaz fon üstüne renkliJ





















Botlar ilk görünümde spor ayakkabı görüntüsü veriyor bence bu kombinle burak son derece spor bir tarz yakalamış.























Bu hafta İstanbul'a yine kar geliyormuş. Ne güzel benim gibi sevinenler var mı ?

Herkese iyi haftalar

Kask: Red Trace
Goggle: Elektric
Softshell:686
Pantolon : Quicksilver
Bot: Burton Hail
Eldiven:Volcom
Board :Burton uninc
Bağlama: Burton Cartel